Menu

Aanbevelingen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van andere mensen met onze snackwagen, frietwagen of koffiewagen? Bekijk dan op deze pagina alle aanbevelingen!

Wat zeggen bedrijven over Bries Saucies?

Lees aanbevelingen van onder andere Stuifkens Beheer, Doelbewust & SLK-Lingewaard.

Bries Saucies bij Stuifkens Beheer

Mevrouw Clemente, financieel directeur bij Stuifkens Beheer gaf ons opdracht het personeel te verrassen.
Haar organisatie had een grote opdracht gekregen. Ze liet ons met een dankkaartje het volgende weten:

“Graag geef ik hierbij mijn complimenten voor de uiterst nette presentatie van uw rijdende keuken. Van mijn medewerkers heb ik naast waardering voor ons initiatief, de complimenten ontvangen voor de zeer smaakvolle braadworsten en hamburgers. Ook het aanbieden van hotdogs (halal) kon op veel sympathie rekenen. We wensen u verder veel succes en ik zal u binnen mijn netwerk zeker onder de aandacht brengen.”

Aanbevelingen Bries Saucies van Stuifkens beheer

Bries Saucies bij Doelbewust

De heer Doelman van Doelbewust heeft bij de feestelijke opening van zijn nieuwe kantoor ons de opdracht gegund. Onze aanwezigheid was kort maar krachtig. Hij gaf de volgende reactie:

“Omdat ik enthousiaste verhalen had vernomen van Bries Saucies heb ik met hen telefonisch contact gezocht. Na mijn uitleg dat we maar 47 personeelsleden hebben, bleek na een korte afstemming toch heel veel mogelijk. Bries Saucies is een kleine anderhalf uur bij ons op de parkeerplaats geweest. In die anderhalf uur hebben mijn medewerkers naar hartenlust kunnen smullen. Het gaf net dat beetje extra om onze feestelijke opening onvergetelijk te maken.”

Bries Saucies bij SLK-Lingewaard

Vanuit de organisatie hebben we de werkwijze van Bries zeer kunnen waarderen. Alom waren er tijdens deze dag positieve geluiden te horen over Bries Saucies. Kwaliteit van de producten en uitstraling en netheid van uw rijdende keuken werden geroemd. Wij zien u graag volgend jaar weer terug. Namens bestuur en dirigent van SLK-Lingewaard, Jan Vos

Bries Saucies bij SLK-Lingewaard

Beoordelingen van onze producten

Op Foodtruck Booking vindt u diverse beoordelingen van onze producten. Hieronder treft u een greep uit deze beoordelingen aan.

HauteDog was erg goed

Zowel als gast en organisator zeer tevreden

Zuurkoolmayo-naise is zalig

Echt super! Niks op aan te merken!

Ook een aanbeveling achterlaten?

Bekijk dan op deze pagina hoe u dat kunt doen!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op