Menu

Evenementen

Wij maken uw feest of partij graag compleet, iets lekkers te eten wordt namelijk altijd gewaardeerd. Hoewel we nog erg jong zijn hebben we al een fraai aantal feesten mogen voorzien van ons eten. Hier vindt u enkele reacties:

Mevrouw Clemente, financieel directeur bij Stuifkens Beheer gaf ons opdracht het personeel te verrassen.
Haar organisatie had een grote opdracht gekregen. Ze liet ons met een dankkaartje het volgende weten: “Graag geef ik hierbij mijn complimenten voor de uiterst nette presentatie van uw rijdende keuken. Van mijn medewerkers heb ik naast waardering voor ons initiatief, de complimenten ontvangen voor de zeer smaakvolle braadworsten en hamburgers. Ook het aanbieden van hotdogs (halal) kon op veel sympathie rekenen. We wensen u verder veel succes en ik zal u binnen mijn netwerk zeker onder de aandacht brengen.”

De heer Doelman van Doelbewust heeft bij de feestelijke opening van zijn nieuwe kantoor ons de opdracht gegund. Onze aanwezigheid was kort maar krachtig. Hij gaf de volgende reactie: “Omdat ik enthousiaste verhalen had vernomen van Bries Saucies heb ik met hen telefonisch contact gezocht. Na mijn uitleg dat we maar 47 personeelsleden hebben, bleek na een korte afstemming toch heel veel mogelijk.Bries Saucies is een kleine anderhalf uur bij ons op de parkeerplaats geweest. In die anderhalf uur hebben mijn medewerkers naar hartenlust kunnen smullen. Het gaf net dat beetje extra om onze feestelijke opening onvergetelijk te maken.”

Vanuit de organisatie hebben we de werkwijze van Bries zeer kunnen waarderen. Alom waren er tijdens deze dag positieve geluiden te horen over Bries Saucies. Kwaliteit van de producten en uitstraling en netheidvan uw rijdende keuken werden geroemd. Wij zien u graag volgend jaar weer terug. Namens bestuur en dirigent van SLK-LINGEWAARD, Jan Vos

The Food Convoy

Met veel plezier en zelfs omzet werken we samen met The Food Convoy. Ze slaan bruggen die voor andere gesloten blijven. Over en weer hebben we elkaar met opdrachten, tips en kansen verder op weg geholpen. Zoals Briessaucies het altijd treffen weet te zeggen “de ene hand wast de andere”! Ons profiel op thefoodconvoy.com

Zoekt u een sfeervolle rijdende keuken?

Dan bent u bij Bries Saucies aan het juiste adres. Wij leveren een uitstekende bijdrage aan uw festijn door te zorgen voor lekker eten. Bij ons geniet je van heerlijke braadworsten, hamburgers en hotdogs (ook halal). Voor meer informatie over Bries Saucies kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@briessaucies.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Ga naar contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op